SMØRING & OLIESKIFT

Hos Nefo Auto bruger vi motorolie fra Liqui Moly , som er en af verdens bedste producenter af syntetisk motorolie. Liqui Moly indeholder altid højtydende baseolier, hvormed der opnås optimal beskyttelse mod lave og høje temperatur i alle viskositetsklasser. De progressive additiver er udviklet, så motoren bliver renere ved høje temperaturer, og samtidigt øger de slidstyrken.

Pris eksempel

Olieskift med op til 4 liter olie inkl. oliefilter og miljøafgift

Kun 995,-

Olieskift inkl. oliefilter

Hos NefoAuto er et olieskift altid inkl. oliefilter. Vi bruger udelukkende motorolie fra Liqui Moly som er en af verdens bedste producenter af syntetisk motorolie. Ring til os, hvis du har spørgsmål om olieskift og skift af oliefilter.

 

Hyppige olieskift og den korrekte olie forlænger din bilmotors levetid

Olieskift er vigtigt for bilens motor, det er vigtigt at anvende den korrekte motorolie, som passer til ens bil. Biler i dag er udstyret med en masse systemer, som skal minimere forurening: EGR systemer, partikelfilter systemer og katalysator systemer. Disse systemer vil med tiden sode til, hvis der bliver anvendt en forkert motorolie. En opslidt motorolie kan også gøre skade på disse systemer og på motorens vitale dele. Når man skifter motorolien skal man også skifte oliefilteret. Et oliefilter er ikke beregnet til at holde længere end intervallet for et olieskift. Kører man få km og mange korte ture, vil olien hurtigere blive slidt og miste sin smøreevne, så det kan derfor være en god ide at lave et olieskift ind imellem, at bilen skal til service.

HVORFOR VÆLGE OS

Vi er topprofessionelle og ved hvad er bedst for din bil.
Vi har alt moderne testudstyr og er løbende på efteruddannelse.

  • Vi gør det nemt for dig at undvære din bil
  • Vi er imødekommende og profesionnelle
  • Vi laver daglig service på mange forskelligebiler
  • Du får bilen tilbage samme dag som oftest
  • Vi reparer din bil rigtigt – første gang
  • Du får lånebil stillet til rådighed
© Copyright 2020 NefoAuto by SGDesign